Over ons

Eenvoudig en gemakkelijk havenonderdelen online bestellen; dat is het uitgangspunt van Havenspecialist. Daarnaast is het mogelijk om al uw producten te laten monteren door ons montageteam.

Walcon dealer

Havenspecialist.nl is exclusief dealer van Walcon Marine in de Benelux en Duitsland. Het familiebedrijf Walcon Marine beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en is wereldwijd marktleider. Walcon Marine is gespecialiseerd in drijvende steigers en maatwerkoplossingen voor jachthavens en industriële steigers. Als een wereldwijd opererend bedrijf heeft Walcon Marine al meer dan 100.000 ligplaatsen gecreëerd. De drijvende steigers van Walcon Marine leveren bewezen langdurige kwaliteit! 

Advies op maat

Bent u op zoek bent naar maatwerk voor uw havenproject, havenonderhoud of havenrenovatie? We komen graag met u in contact voor een (vrijblijvend) adviesgesprek! Havenspecialist onderdeel van W2 Support BV. W2 Support heeft jarenlange ervaring op het gebied van haveninrichting. Samen met u zoeken wij naar de beste maatoplossing voor al uw havenprojecten. 

Tijdelijk verhuur van drijvende steigers voor havenwerkzaamheden behoort eveneens tot onze service. 

Montageservices

Al uw aanlegsteigers, drijvende terrassen, bolders, kikkers, paalmutsen, zwemtrappen, drijvers of dekdelen kunnen desgewenst gemonteerd worden door ons montageteam! Havenspecialist levert, transporteert en installeert op alle locaties in Nederland. Ons montageteam denkt graag met u mee! Ze worden gekenmerkt door de snelle en praktische manier van werken.


Havenspecialist is een onderdeel van W2 Support B.V. – Haveninrichting, gevestigd in Genemuiden Overijssel. W2 Support biedt complete hoogwaardige haveninrichting voor zowel jachthavens, als industriehavens.