Drijvende terrassen

Havenspecialist levert een ruim assortiment drijvende steigers en drijvende terrassen. De drijvende steigers worden geproduceerd door Walcon Marine. Het is ook mogelijk om steigers op maat te laten bouwen. Elke jachthaven heeft bovendien haar eigen specifieke wensen. Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Hierdoor kennen de steigers vooral een zeer lange levensduur. Ten slotte hebben ze minimaal onderhoud nodig.

 • Drijvend terras

 • Drijvende steigers

Walcon Marine; een wereldwijd begrip

Walcon Marine is een wereldwijd opererend bedrijf. Zij hebben ondertussen in 30 verschillende landen projecten opgeleverd.  En verspreid over 5 continenten al meer dan 100.000 ligplaatsen gecreëerd.

Partner in maatwerkoplossingen

Havenspecialist is een Walcon dealer. Namens Walcon Marine zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van drijvende steigers. Dit doen wij in Nederland, België en Duitsland. Havenspecialist biedt maatwerkoplossingen. En is gespecialiseerd in drijvende steigers en jachthavens. Waarschijnlijk heeft u vragen over de producten of misschien over onze montageservice. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien.

1
  1
  Winkelwagen
  Drijvend-terras-hardhout-aanlegplaats-boot- havenonderdelen-Walcon-marine Verwijderen
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we u helpen?

  Offerte  aanvragen

  Vraag eenvoudig een offerte aan