Havenonderdelen

Havenspecialist.nl levert al uw Havenonderdelen, wij hebben een breed assortiment aan haven onderdelen. Zoals: Paalmutsen, bolders, kikkers, afmeerringen, zwemtrappen, reddingsboeikasten, steigerfenders, veiligheid ladders. 

Desgewenst kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen. Heeft u advies nodig of op zoek naar een maatwerkoplossing? We helpen u graag!

Van paalmutsen tot aan afmeerringen

Alles wat qua havenonderdelen te bedenken is kunt u bij Havenspecialist bestellen. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek onderdeel, maar kunt u deze niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u vervolgens helpen met de juiste onderdelen voor uw (jacht)haven.

Bekijk het online aanbod havenonderdelen

Klik op één van de onderstaande categorieën om direct naar het juiste onderdeel te gaan. Veel van onze onderdelen zijn verkrijgbaar met verschillende specificaties. U kunt daarvoor ook gebruik maken van het product filter waarin u kunt filteren op bijvoorbeeld het materiaaltype.

Groot assortiment havenonderdelen

Om de inrichting van uw jachthaven compleet te maken bieden wij paalmutsen, bolders, stalen kikkers, afmeerringen, verhaalpennen, zwemtrappen en veiligheidsboxen aan. Hierbij werken wij samen met diverse leveranciers, waaronder Walcon Marine.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over onze producten of over de montage van verschillende havenonderdelen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons een email sturen of tijdens de openingstijden telefonisch contact met ons opnemen.